Известие

Collapse
No announcement yet.

Рециклиране на шарнир на долен носач

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Рециклиране на шарнир на долен носач

Тъй като ми омръзна да сменям долни носачи заради шарнири за по 200- 300 лв / сменям трети път : 1.Бърт- 6000 км., 2 ТРВ - 10 000 км.3.Мооg - 9000 км / да попитам рециклира ли се шарнир на долен носач . Майстора на тези неща в Кърджали ми заяви, че не може да ги рециклира тъй като нямат капачка отзад като горните / изляти са в носача /.
    Last edited by Chernoto zlo; d.m.y г., 20:56.

кажи на майстора "много поздрави".правят ги даже по хубави от инстинските.
    карай бавно за да живееш по-дълго.

Comment

колко излиза рециклирането?
      sigpicBMW E39 530D 193hp / Alfa Romeo 1.8 16v TS 144hp бившa / VW Passat B5 1.9 TDI 110hp / Lancia Dedra 1.6 80hp бившa

Comment

А ще споделиш ли,кой е въпростният майстор?
        156 2.4 jtd 2001 Sportwagon Sony,Hertz,Boss & JBL sound
        KONI sport adjustable suspension kit,Big BREMBO brake kit
        Cinquecento 1.1i 1998 Sporting
        Subaru İmpreza 2000 turbo 1999 Sportwagon

Comment

Първоначално публикувано от Chernoto zlo Покажи съобщение
          Тъй като ми омръзна да сменям долни носачи заради шарнири за по 200- 300 лв / сменям трети път : 1.Бърт- 6000 км., 2 ТРВ - 10 000 км.3.Мооg - 9000 км / да попитам рециклира ли се шарнир на долен носач . Майстора на тези неща в Кърджали ми заяви, че не може да ги рециклира тъй като нямат капачка отзад като горните / изляти са в носача /.
          Ами вземи от ФЕРАРИСТА, готови рециклирани
          Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGi sigpic

Comment

Майстора колега не знам как се казва . Намира се в кв.Гледка до механа Смокините под завод Орфей. Работи в гаража на къщата си.

Comment

По принцип точно този майстор ги умее най-добре,но явно пак изпълнява поръчка и няма време да ти обарне внимание,нищо лично.Както е казал колегата ползвай услугите на 'Ферариста' - пращаш твоите с еконт той ги рециклира и ти ги праща обратно.
              156 2.4 jtd 2001 Sportwagon Sony,Hertz,Boss & JBL sound
              KONI sport adjustable suspension kit,Big BREMBO brake kit
              Cinquecento 1.1i 1998 Sporting
              Subaru İmpreza 2000 turbo 1999 Sportwagon

Comment

Препоръчвам нещата от Ферарист, аз съм мн доволен!
                С тампони от него съм вече над една година и не са мръднали, не скърцат (да чукна на дърво). Вс шарнири рецеклирахме преди три месеца някъде, засега са чук!
                sigpic
                Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Working...
                X