Тъй като ми омръзна да сменям долни носачи заради шарнири за по 200- 300 лв / сменям трети път : 1.Бърт- 6000 км., 2 ТРВ - 10 000 км.3.Мооg - 9000 км / да попитам рециклира ли се шарнир на долен носач . Майстора на тези неща в Кърджали ми заяви, че не може да ги рециклира тъй като нямат капачка отзад като горните / изляти са в носача /.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Рециклиране на шарнир на долен носач
Collapse
X
-
колко излиза рециклирането?sigpicBMW E39 530D 193hp / Alfa Romeo 1.8 16v TS 144hp бившa / VW Passat B5 1.9 TDI 110hp / Lancia Dedra 1.6 80hp бившa
Comment
-
Първоначално публикувано от Chernoto zlo Покажи съобщениеТъй като ми омръзна да сменям долни носачи заради шарнири за по 200- 300 лв / сменям трети път : 1.Бърт- 6000 км., 2 ТРВ - 10 000 км.3.Мооg - 9000 км / да попитам рециклира ли се шарнир на долен носач . Майстора на тези неща в Кърджали ми заяви, че не може да ги рециклира тъй като нямат капачка отзад като горните / изляти са в носача /.Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGisigpic
Comment
-
По принцип точно този майстор ги умее най-добре,но явно пак изпълнява поръчка и няма време да ти обарне внимание,нищо лично.Както е казал колегата ползвай услугите на 'Ферариста' - пращаш твоите с еконт той ги рециклира и ти ги праща обратно.156 2.4 jtd 2001 Sportwagon Sony,Hertz,Boss & JBL sound
KONI sport adjustable suspension kit,Big BREMBO brake kit
Cinquecento 1.1i 1998 Sporting
Subaru İmpreza 2000 turbo 1999 Sportwagon
Comment
-
Препоръчвам нещата от Ферарист, аз съм мн доволен!
С тампони от него съм вече над една година и не са мръднали, не скърцат (да чукна на дърво). Вс шарнири рецеклирахме преди три месеца някъде, засега са чук!sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
Comment